آمبولیزاسیون پروستات

آمبولیزاسیون پروستات

آمبولیزاسیون پروستات تکنیکی ایمن و با کیفیت بسیار مناسب به عنوان روشی نوین در دنیا در درمان بزرگی خوشخیم، پروستات (BPH– benign prostatic hyperplasia) می باشد. بزرگی خوشخیم پروستات در بیش از نیمی از مردان بالای 60 سال مشاهده میگردد که دارای علائمی نظیر : تکرر ادرار، احتباس ادرار نیاز فوری به دفع ادرار و کاهش جریان ادراری می باشد.

تکنیک انجام آمبولیزاسیون پروستات چیست؟

در این روش بدون استفاده از بیهوشی و تیغ جراحی، بافت پروستات حجیم شده از طریق بستن شریان های اصلی آن کوچک می شود.روش کار بدین گونه است که کاتتر نازکی از طریق شریان کشاله ران وارد گردش خون بیمار شده و پس از رسیدن این لوله به شریان تغذیه کننده پروستات، مواد آمبولیزان تزریق شده و باعث مسدود شدن شریان و کاهش فلوی شریانی به پروستات و در نتیجه کوچک شدن پروستات می شود. پس از کوچک شدن پروستات و برداشته شدن اثر فشاری از روی آن، علائم بیماران به میزان قابل توجهی بهبود می یابد.

بیماران کاندید آمبولیزاسیون پروستات چه کسانی هستند؟

بیماران ایده آل برای آمبولیزاسیون پروستات، بیماران مبتلا به بزرگی خوشخیم پروستات هستند که با درمان های دارویی بهبود نیافته اند و یا به دلیل سن بالا و بیماری های قلبی عروقی، امکان جراحی برای آنها وجود ندارد.

آمبولیزاسیون پروستات چیست
آمبولیزاسیون پروستات چیست

مزایای آمبولیزاسیون پروستات

  • نداشتن عوارض جانبی که در درمانهای رایج طبی رویت می شوند.
  • اجتناب از تروماهای فیزیکی ناشی از جراحی
  • عدم بستری شدن و بازگشت به فعالیت های عادی بعد از 24 ساعت
  • عدم نیاز به بیهوشی
  • کاهش میزان عوارض در مقایسه با سیار روشهای درمانی مانند کاهش میزان عارضه اختلال عملکرد جنس بعد از انجام این پروسه
  • عدم وجود خونریزی که به طور شایع در روش جراحی پروستات (TURP) دیده می شود.
دکتر حسین قناعتی

دکتر حسین قناعتی، متخصص رادیولوژی با سابقه طولانی در زمینه تصویربرداری پزشکی، یکی از پزشکان برجسته در این حوزه به شمار می‌آیند. ایشان با بهره‌گیری از دانش و تجربه‌ی گسترده خود، خدمات تشخیصی دقیقی را به بیماران ارائه می‌دهند. دکتر قناعتی علاوه بر فعالیت بالینی، به پژوهش و آموزش در زمینه رادیولوژی نیز مشغول هستند و مقالات و ترجمه‌های متعددی در این زمینه به چاپ رسانده‌اند.

پیمایش به بالا